Відкриття другого магазина Кібернетики у Кривому Розі

author-icon

Кібер Вісник

32

1 хв.

Кривий Ріг вітає другий магазин Кібернетики у своєму місті!

10 травня відбулось відкриття нового магазина Кібернетики, розташованого за адресою проспект Металургів, будинок 24, приміщення № 43 (Соцмісто).

У новому магазині ви знайдете безліч захоплюючих товарів. Незалежно від того, шукаєте ви новий смартфон чи потужний ноутбук для роботи або ігрові девайси для цікавого дозвілля, у Кібернетики ви знайдете все:

1. Смартфони: від найновіших моделей до надійних бюджетних пропозицій - ви обов'язково знайдете смартфон, який відповідає вашим потребам та бюджету.

2. Ноутбуки: для роботи, навчання або розваг - у магазині представлені ідеальні моделі, які підійдуть під всі ваші потреби.

3. Ігрові девайси: від ігрових консолей до аксесуарів - ще більше девайсів для створення справжньої ігрової зони.

4. Навушники: бездротові, з активним шумозаглушенням чи з вражаючим звуком - у Кібернетики є навушники, які зроблять ваші музичні та аудіо-візуальні враження найкращими.

Окрім крутезних гаджетів у магазині Кібернетики вас зустрінуть професійні консультанти, які готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам обрати найкращий варіант. Їхні знання та досвід допоможуть вам зробити правильний вибір, який задовольнить ваші потреби. А дружня та привітлива атмосфера створить комфортне середовище для покупок та отримання задоволення від нового придбання. Тож, запрошуємо вас відвідати новий магазин Кібернетики за адресою проспект Металургів, будинок 24, приміщення № 43 та знайти свій ідеальний гаджет саме у нас!

13 Травня 2024, 13:05

Останні новини

Подільськ (1).webp

Відкриття другого магазина Кібернетики у Подільську

Кібернетики відкрили другий магазин у Подільську. 10 травня відбулось відкриття нового магазина Кібернетики, розташованого за адресою проспект Перемоги, 1-В (біля Автовокзалу)

author-icon

Кібер Вісник

13 Травня 2024, 12:05

428

1 хв.

Березань.webp

Відкриття магазина Кібернетики у Березані

Березань вітає Кібернетики у своєму місті! 21 березня відбулось відкриття першого магазина Кібернетики у Березані, який знаходиться за адресою вул. Шевченків Шлях, 126

author-icon

Кібер Вісник

27 Березня 2024, 15:03

28

1 хв.

Чернігів для блогу.webp

Відкриття першого магазина Кібернетики у Чернігові

Плюс одне місто приєднується до всеукраїнської сімейки Кібернетики — місто-герой Чернігів. 7 березня відбулось відкриття першого магазина Кібернетики у місті Чернігові, розташованого за адресою вул. 77-ї Гвардійської Дивізії, 1В, ТРЦ «Hollywood». Магазин знаходиться на першому поверсі і займає 66 кв. м.

author-icon

Кібер Вісник

08 Березня 2024, 08:03

84

1 хв.

Васильків блог.webp

Кібернетики у Василькові: відкриття другого магазину

Кібернетики продовжують розширювати свою діяльність у м.Васильків. 22 грудня відбулось відкриття другого магазина, розташованого за адресою вул. Декабристів, 186. Запрошуємо вас відвідати новий магазин та познайомитись з кібер-атмосферою та сучасними гаджетами.

author-icon

Кібер Вісник

07 Березня 2024, 12:03

156

1 хв.

Допомога віськовим.jpg

Допомога військовослужбовцям для досягнення спільної мети!

Ми щиро вдячні нашим захисникам та захисницям за кожен прожитий день, за ранкову каву в безпеці, за надію на краще майбутнє! З початку повномасштабного вторгнення, команда «Кібернетики» допомагає військовим технікою та коштами, а відтепер кожен із вас може долучитись до гарної справи!

author-icon

Кібер Вісник

03 Січня 2024, 13:01

447

2 хв.