Відкриття другого магазина Кібернетики у Подільську

author-icon

Кібер Вісник

428

1 хв.

Кібернетики відкрили другий магазин у Подільську!

10 травня відбулось відкриття нового магазина Кібернетики, розташованого за адресою проспект Перемоги, 1-В (біля Автовокзалу). Завітайте у новий магазин, адже вас чекає:

357 квадратних метрів сучасних гаджетів

Магазин Кібернетики у Подільську наповнений широким асортиментом товарів для всіх вікових груп та потреб. Тут ви знайдете останні моделі смартфонів, ноутбуків, планшетів, навушників, техніку для кухні та дому, девайси для краси та електротранспорт.

Зони відпочинку та розваг

У магазині розміщена зона для відпочинку, де ви зможете підзарядити телефон та відпочити від активного шопінгу. Крім того, у Кібернетики є дитяча зона, де ви зможете залишити своїх діток та без хвилювань зайнятися процесом вибору потрібного гаджета.

Привітливі та професійні консультанти

Команда Кібернетики вітає кожного клієнта з усмішкою та готова надати кваліфіковану допомогу в будь-яких питаннях. У Кібернетики завжди панує дружня атмосфера, де кожен клієнт відчуває себе зручно, як у дома. Незалежно від вашого досвіду в користуванні технікою, консультанти завжди раді надати професійну консультацію та допомогу у виборі потрібного товара.

Запрошуємо всіх жителів та гостей міста Подільська завітати до магазина Кібернетики за адресою проспект Перемоги, 1-В. Приєднуйтесь до нашої kiber family та відкрийте для себе світ сучасних гаджетів разом з нами!

13 Травня 2024, 12:05

Останні новини

Кривий Ріг.webp

Відкриття другого магазина Кібернетики у Кривому Розі

10 травня відбулося відкриття нового магазину Кібернетики, розташованого за адресою проспект Металургів, будинок 24, приміщення №43 (Соцмісто).

author-icon

Кібер Вісник

13 Травня 2024, 13:05

32

1 хв.

Березань.webp

Відкриття магазина Кібернетики у Березані

Березань вітає Кібернетики у своєму місті! 21 березня відбулось відкриття першого магазина Кібернетики у Березані, який знаходиться за адресою вул. Шевченків Шлях, 126

author-icon

Кібер Вісник

27 Березня 2024, 15:03

28

1 хв.

Чернігів для блогу.webp

Відкриття першого магазина Кібернетики у Чернігові

Плюс одне місто приєднується до всеукраїнської сімейки Кібернетики — місто-герой Чернігів. 7 березня відбулось відкриття першого магазина Кібернетики у місті Чернігові, розташованого за адресою вул. 77-ї Гвардійської Дивізії, 1В, ТРЦ «Hollywood». Магазин знаходиться на першому поверсі і займає 66 кв. м.

author-icon

Кібер Вісник

08 Березня 2024, 08:03

84

1 хв.

Васильків блог.webp

Кібернетики у Василькові: відкриття другого магазину

Кібернетики продовжують розширювати свою діяльність у м.Васильків. 22 грудня відбулось відкриття другого магазина, розташованого за адресою вул. Декабристів, 186. Запрошуємо вас відвідати новий магазин та познайомитись з кібер-атмосферою та сучасними гаджетами.

author-icon

Кібер Вісник

07 Березня 2024, 12:03

156

1 хв.

Допомога віськовим.jpg

Допомога військовослужбовцям для досягнення спільної мети!

Ми щиро вдячні нашим захисникам та захисницям за кожен прожитий день, за ранкову каву в безпеці, за надію на краще майбутнє! З початку повномасштабного вторгнення, команда «Кібернетики» допомагає військовим технікою та коштами, а відтепер кожен із вас може долучитись до гарної справи!

author-icon

Кібер Вісник

03 Січня 2024, 13:01

447

2 хв.